Rebeca-Andreea, ajutată de sute de oameni cu suflet. Bebelușul a trecut, cu ajutorul dumneavoastră, peste perioada critică și se simte bine

Rebeca-Andreea, ajutată de sute de oameni cu suflet. Bebelușul a trecut, cu ajutorul dumneavoastră, peste perioada critică și se simte bine

În urmă cu câteva luni, în viața roasă de sărăcie a Elenei-Ecaterina Crudu își făcea loc, precum o speranță în mai bine, o rază de soare. Precum o binecuvântare, venea pe lume Rebeca-Andreea, copilașul pe care și-l dorea atât de mult. Numai că bucuria uriașă a nașterii fetiței ei a fost umbrită, nedrept și, deopotrivă, dureros pentru familia care trăia de când se știe în lipsuri greu de imaginat, de o veste cutremurătoare. Investigațiile neonatologilor au arătat că micuța – născută prematur -, ar putea suferi de o malformație a plămânilor care i-ar putea pune viața în pericol. Exista riscul uriaș ca Rebeca-Andreea să moară înecată din cauza faptului că laptele matern ajungea, în mod inexplicabil, și în căile respiratorii. 

Disperată că își poate pierde fiica abia născută, Elena-Ecaterina Crudu a cerut sprijin Asociației ”Viață pentru Suflete” în speranța că va putea strânge suficienți bani necesari îngrijirii fetiței ei. Campania de strângere de fonduri, acțiune umanitară demarată în regim de urgență de voluntarii asociației noastre, s-a dovedit a fi un succes. Sute de oameni cu suflet au spus ”da” vieții și s-au alăturat cauzei bebelușului – internat o perioadă la Secția ”Reanimare” a Spitalului de Copii ”Grigore Alexandrescu”, din Capitală. Așa, cu ajutorul dumneavoastră, a oamenilor cu inimă mare care, impresionați de drama copilașului, ați dăruit cât ați putut pentru a-l ajuta și chiar pentru a-l salva, Rebeca-Andreea a reușit să treacă peste momentele cumplite. Analizele de specialitate au arătat că, acum, fetița este bine, că nu mai sunt riscuri care să pună în pericol viața micuței. 

Pentru tot ce ați făcut în lunile care s-au scurs dramatic pentru familia fetiței, pentru fiecare leu donat în campania umanitară declanșată pentru salvarea micuței Rebeca-Andreea, voluntarii Asociației ”Viață pentru Suflete” vă mulțumesc! Drept recunoștință, bebelușul, care acum are ceva mai mult de cinci luni, vă răsplătește cu zîmbetele și cu gânguritul unui copilaș care se bucură de viață.